Boottocht Nusa Penida en Nusa Lembongan – Routebeschrijvingen

Boottocht Nusa Penida en Nusa Lembongan – Routebeschrijvingen

Deze catamaran is ontworpen door onze marine-architect om rond de eilanden Nusa Lembongan en Nusa Penida te varen. Een combinatie van moderniteit, technologie, prestaties, comfort, elegantie en veiligheid wordt gepresenteerd voor een onvergetelijke Bable luxe cruise-ervaring. De ruimte die de bemanning in het achterste gedeelte inneemt, garandeert de privacy van de klanten. Stel je een hotelkamer voor die kan bewegen.

 

Dag 1 /Nacht 1

Het eiland Nusa Lembongan is een perfecte plek voor wateractiviteiten & sport. Onze bemanning haalt je op bij Jungut Batu en checkt in bij Nyaman Catamaran. Geniet van ons kenmerkende welkomstdrankje, maak je klaar, we zeilen naar het mangrovestrand en maken je zwempak (of niet) klaar om te snorkelen bij Mangrove Bay; verrukkelijke lunch geserveerd na. De ontdekkingsreis gaat verder naar Mangrove Track en landtour naar Dream Beach en Devil Tears op Nusa Lembongan Island, dan gaan we terug aan boord om te genieten van de zonsondergang. Diner en overnachting aan boord.

Dag 2 /Nacht 2

Geweldig ontbijt aan boord op het mangrovestrand, we zeilen naar Nusa Penida (Toya Pakeh) voor vliegende snorkelactiviteiten en gaan verder met de lunch aan boord. Verder zullen we het westelijke deel van Nusa Penida Island, Broken Beach, Angel’s Billabong en Crystal Bay ontdekken en genieten van de zonsondergang. Diner en overnachting aan boord.

Dag 3 /Nacht 3

Ontbijt aan boord bij Toya Pakeh, daarna zeilen we naar Gamat Bay om de prachtige koralen te ontdekken met snorkelen. Terug aan boord voor de lunch terwijl je terug vaart naar Toya Pakeh, en ga verder met landtour met je privéchauffeur om Atuh Beach en Diamond Beach in het oostelijke deel van Nusa Penida te ontdekken en later zul je genieten van een geweldige zonsondergang. Vaar terug naar Crystal Bay. Diner en overnachting aan boord.

Dag 4

Na het ontbijt in Crystal Bay heb je ervaring met snorkelen met Manta in Manta Bay. Daarna varen we terug om uw snelle boot te bereiken om naar Bali te gaan.

Nyaman Catamaran maakt deel uit van Nyaman Group, we nodigen u uit om te bezoeken Nyaman Group website en ontdek de verschillende bedrijven.

Nyaman Catamaran Bestemming

(English) Nusa Penida and Nusa Lembongan

Nusa Penida, Klungkung Regency, Bali, Indonesia

Anfrage-Formular Nyaman Catamaran