Komodo Routen

Komodo Routen

Itinéraires de 2, 3, 4, 5, 6, 7 nuits dans le parc national de Komodo

En offous offrant quelques options de croisières vers l’île de Komodo en Indonésie en fonction de la durée de votre visite, Nyaman Catamaran choisit les itinéraires et les itinéraires pour s’assurer que les clients profitent de chaque destination à son meilleur moment et expérimentent une gamme d’activités nautiques rafraîchissantes et amusantes. Hangende reis, mooie momenten met avec votre (vos) partenaire (s) de reis rempli de joie de faire de la plongée avec tuba avec des poissons colorés, de pêcher, de faire un pique-nique sur la plage, etc. Non seulement sur l’eau, mais vous ferez également une excursion terrestre et vous rapprocherez du lézard géant, le dragon de Komodo.

Nyaman Catamaran est fier de ses services exclusifs, personnalisés et attentifs dispensés par notre équipage. Stel je voor dat je privé aan een bord hangt met een luxe croissière in een komodo. Onze dienst is een van de meest uiteenlopende vormen van activering van de activatiewijze van de stemming van de voorzitter en / of onze leverancier. Plus toegift, de beste service, de beste prijs, de prijs en de prijs van de foto, en de seront anticipés et pris en charge.

Cruise 3 dagen / 2 nachten: Lesa, Sebayur, Kalong, Gili Lawa, Komodo, Pink Beach, Manta Point

Activiteiten op basis van water en onshore in het hart van het Komodo National Park!

Dag 1 / Nacht 1: Na de welkomstcocktail begint het spektakel tijdens de overtocht, comfortabel gelegen op een van onze brede dekken, vaar je door de vele eilanden van de archipel en neem je een pauze op Lesa Island, een charmant vissersdorp waar je de lokale bevolking ontmoet en grote kreeft of slipper kreeft koopt voor je diner. Geniet vervolgens van je eerste duik en verken de zeebodems, koraalriffen en ontdek de rijke biodiversiteit van Sebayur Island, beroemd om zijn paradijselijke strand en verbazingwekkende zonsondergangen. Ga ’s avonds naar Kalong Island om meer dan 5.000 vleermuizen te observeren terwijl ze uit hun nesten komen en naar Flores vliegen op zoek naar fruit. Diner en nacht aan boord.

Dag 2 / Nacht 2: een prachtige zonsopgang voor de vroege vogels en gastronomisch ontbijt voor iedereen. De Perjuangan vaart door naar Gili Lawa Darat, daarna Gili Lawa Laut, twee eilanden gelegen in het noordwesten van Komodo National Park. Deze eilanden bieden de mogelijkheid voor allerlei activiteiten op het land en op een waterbasis. Je hebt ook de mogelijkheid om te vissen met de bemanning, net buiten komodo nationaal park.

Dag 3: ontbijt of lunch en vertrek naar Labuan Bajo op tijd voor uw vlucht.

Cruise 4 dagen / 3 nachten: Lesa, Sebayur, Kalong, Gili Lawa, Komodo, Pink Beach, Manta Point

Activiteiten op basis van water en onshore in het hart van het Komodo National Park!

Dag 1 / Nacht 1: na de welkomstcocktail begint het spektakel tijdens de overtocht, comfortabel geregeld op een van onze brede dekken, je vaart door de vele eilanden van de archipel en hebt een pauze op Lesa Island, een charmant vissersdorp waar je de lokale bevolking ontmoeten en grote kreeft of slipper kreeft kopen voor je diner. Geniet vervolgens van je eerste duik en verken de zeebodems, koraalriffen en ontdek de rijke biodiversiteit van Sebayur Island, beroemd om zijn paradijselijk strand en verbazingwekkende zonsondergangen. ’s Avonds ga je naar Kalong Island om meer dan 5.000 vleermuizen te observeren terwijl ze uit hun nesten komen en naar Flores vliegen op zoek naar fruit. Diner en nacht aan boord.

Dag 2 / Nacht 2: een prachtige zonsopgang voor de vroege vogels en gastronomisch ontbijt voor iedereen. De Perjuangan vaart door naar Gili Lawa Darat, daarna Gili Lawa Laut, twee eilanden gelegen in het noordwesten van het Komodo National Park. Deze eilanden bieden de mogelijkheid voor allerlei activiteiten op het land en op waterbasis. Je hebt ook de mogelijkheid om met de bemanning te vissen, net buiten het Komodo National Park.

Dag 3 / Nacht 3: op de derde dag van je cruise ga je op zoek naar de beroemde Komodovaraan, een prehistorische soort afkomstig uit het Komodo National Park. ’s Middags gaat de Perjuangan naar Manta Point, waar je zwemmen met onschadelijke mantaroggen. Daarna zal de boot voor anker gaan vlak bij het sublieme Pink Beach, waar je de laatste nacht doorbrengt.

Dag 4: ontbijt, lunch en vertrek naar Labuan Bajo op tijd voor uw vlucht.

Cruise 5 dagen / 4 nachten: Sebayur, Gili Lawa Laut, Manta Point, Siaba, Komodo, Kalong

Zwemmen met haaien en mantaroggen in het Komodo National Park!

Dag 1 / Nacht 1: welkomstcocktail voor iedereen op het bovendek en vertrek naar het Komodo National Park. Deze eerste etappe van uw reis zal de toon zetten voor uw vakantie aan boord van de Perjuangan. Gevestigd op het voordek, rond de grote tafel of leunend tegen de bar, geniet je van een prachtig uitzicht op het Nationaal Park van Komodo op weg naar Lesa Island, een charmant vissersdorp waar je de lokale bevolking ontmoeten en grote kreeft of slipper kreeft kopen voor je diner. Dan is het op naar Sebayur Kecil, beroemd om zijn paradijselijk strand en verbazingwekkende zonsondergangen, dit is een beschutte baai, de ideale plek voor een duik in het kristalheldere turquoise water en de kans om de rijke en diverse zeebodems, koraalriffen, clownvissen en andere mariene soorten van alle soorten en kleuren te ontdekken. ’s Avonds ga je naar Kalong Island om meer dan 5.000 vleermuizen te observeren terwijl ze uit hun nesten komen en naar Flores vliegen op zoek naar fruit. Diner en avond aan boord.

Dag 2 / Nacht 2: na een stevig ontbijt vaart de Perjuangan naar Gili Lawa Darat ten noordwesten van het nationale park. Het is een gerenommeerde duikplek, waar je grote vissen, zeekoeantsen, roggen, haaien, boerenscholen en nog veel meer tegenkomen. Na een lekkere lunch ga je naar Gili Lawa Laut, dit gebied is als een meer in de zee en biedt de mogelijkheid voor allerlei activiteiten op het gebied van land en water. Als u wilt u ook vissen met de bemanning, net buiten het Komodo National Park. Dan u een korte wandeling maken op het strand om te genieten van een geweldige zonsondergang. Diner en avond aan boord.

Dag 3 / Nacht 3: op de derde dag van je cruise ontmoet je de beroemde Komodovaraan, een prehistorische soort afkomstig uit het Komodo National Park. Daarna zal de boot vlak bij het sublieme Pink Beach verankeren, het turquoise blauwe water is perfect om te snorkelen. Diner en avond aan boord.

Dag 4 / Nacht 4: de volgende ochtend bezoekt u het prachtige Manta Point. Onze speedboot vaart boven de indrukwekkende en onschadelijke mantaroggen, dus je hebt het voorrecht om ze van dichtbij te zien. Dan is het op naar Siaba Island, een kleine kreek in het midden van de mangroven, waar de boot zal laten vallen anker voor de nacht.

Dag 5: ontbijt, lunch en vertrek voor Labuan Bajo op tijd voor uw vlucht.

Cruise 6 dagen / 5 nachten: Sebayur, Kalong, Padar, Komodo, Pink Beach, Manta Point, Siaba, Gili Lawa Laut

Ontmoeting met mantaroggen, excursies en activiteiten in Komodo National Park!

Dag 1 / Nacht 1: na de welkomstcocktail begint het spektakel tijdens de overtocht, comfortabel gevestigd op een van onze brede dekken, je vaart door de vele eilanden van de archipel en hebt een pauze op Lesa Island, een charmant vissersdorp waar je de lokale bevolking ontmoeten en grote kreeft of slipper kreeft kopen voor je diner. Geniet vervolgens van je eerste duik en verken de zeebodems, koraalriffen en ontdek de rijke biodiversiteit van Sebayur Island, beroemd om zijn paradijselijk strand en verbazingwekkende zonsondergangen. ’s Avonds ga je naar Kalong Island om meer dan 5.000 vleermuizen te observeren terwijl ze uit hun nesten komen en naar Flores vliegen op zoek naar fruit. Diner en avond aan boord.

Dag 2 / Nacht 2: een prachtige zonsopgang voor de vroege vogels en gastronomisch ontbijt voor iedereen. De Perjuangan vaart door naar Gili Lawa Darat, daarna Gili Lawa Laut, twee eilanden gelegen in het noordwesten van het Komodo National Park. Deze eilanden bieden de mogelijkheid voor allerlei activiteiten op het land en op waterbasis. Je hebt ook de mogelijkheid om met de bemanning te vissen, net buiten het Komodo National Park.

Dag 3 / Nacht 3: op de derde dag van je cruise ontmoet je de beroemde Komodovaraan, een prehistorische soort afkomstig uit het Komodo National Park. Daarna zal deNyaman Catamaran anker net buiten het sublieme Pink Beach, het turquoise blauwe water is perfect om te snorkelen. Diner en avond aan boord.

Dag 4 / Nacht 4: de volgende ochtend bezoekt u het prachtige Manta Point. Onze speedboot vaart boven de indrukwekkende en onschadelijke mantaroggen, dus je hebt het voorrecht om ze van dichtbij te zien. Dan is het op naar Siaba Island, een kleine kreek in het midden van de mangroven, waar deNyaman Catamaran zal laten vallen anker voor de nacht.

Dag 5 / Nacht 5: na een heerlijk ontbijt op het dek, zal Perjuangan naar Rinca Island gaan, de thuisbasis van meer dan 1.800 van deze ongelooflijke wezens, en een trektocht met de parkwachters zal een van de stand-out momenten van een onvergetelijke vakantie zijn. Diner en een rustige nacht onder de sterrenhemel.

Dag 6: ontbijt, lunch en vertrek voor Labuan Bajo op tijd voor uw vlucht.

Cruise 7 dagen / 6 nachten: Sebayur, Mesa, Kalong, Padar, Komodo, Pink Beach, Manta Point, Siaba, Gili Lawa, Crystal Rock

Zwem met schildpadden en dolfijnen in komodo nationaal park!

Dag 1 / Nacht 1: de Perjuangan vertrekt meteen naar Sebayur Island! Je steekt het eiland Mesa over (de thuisbasis van alle bemanningsleden van deNyaman Catamaran), met zijn traditionele vissersdorp. Als u wilt, u een tijdje van boord gaan, de lokale bevolking ontmoeten en vers gevangen kreeften kopen van de vissers. TheNyaman Catamaran vaart dan verder en je ontdekt de prachtige zeebodem en het eiland Sebayur met zijn verbazingwekkende diversiteit aan kleurrijke koraalriffen en vissen. Dan is het op weg naar Kalong Island, waar je de ontzagwekkende aanblik van meer dan 5.000 vliegende vossenvleermuizen uit hun nesten ziet komen en naar Flores vliegt op zoek naar fruit.

Dag 2 / Nacht 2: na het ontbijt ga je naar Rinca Island, de thuisbasis van 1800 Komodo-draken, een prehistorische soort afkomstig uit het Komodo National Park. Na de lunch bezoekt u het prachtige Manta Point. Onze speedboot vaart boven de indrukwekkende en onschadelijke mantaroggen, dus je hebt het voorrecht om ze van dichtbij te zien…

Dag 3 / Nacht 3: je avontuur gaat door, want vandaag in gezelschap van de rangers ontmoet je de Komodovaraan, maar deze keer een nieuwe trektocht op Komodo Island. Deze tweede tocht zal u verlaten met een onvergetelijke ervaring. De middag zal worden doorgebracht op Pink Beach, waar deNyaman Catamaran zal laten vallen anker voor de nacht.

Dag 4 / Nacht 4: na een stevig ontbijt vaart de Perjuangan naar Gili Lawa Laut ten noordwesten van het nationale park. Het is een gerenommeerde duikplek, waar je grote vissen, zeekoeantsen, roggen, haaien, boerenscholen en nog veel meer tegenkomen. Dit gebied is als een meer in de zee en biedt de mogelijkheid voor allerlei land- en wateractiviteiten. Als u wilt u ook vissen met de bemanning, net buiten het Komodo National Park. Dan u een korte wandeling maken op het strand om te genieten van een geweldige zonsondergang. Diner en avond aan boord.

Dag 5 / Nacht 5: deNyaman Catamaran vaart door naar Gili Lawa Darat en zijn beroemde baai aan het meer, waar je zwemmen met schildpadden en dolfijnen. Dan zwem of duik je in de beroemde Crystal Rock, de thuisbasis van haaien en lamantallen. Je hebt ook de mogelijkheid om met de bemanning te vissen, net buiten het Komodo National Park. ’s Avonds observeer je een hemel bezaaid met duizenden fonkelende sterren terwijl je een heerlijk diner hebt op het bovendek.

Dag 6 / Nacht 6: in de ochtend, Perjuangan zal cruise naar Sebayur Kecil, de perfecte plek om te snorkelen, met alleen een masker en een snorkel zul je tal van kleurrijke vissen te ontdekken. Dan u een korte wandeling maken op het eiland om de top van de heuvel te bereiken en versteld staan van de adembenemende zonsondergang. Diner en avond aan boord.

Dag 7: ontbijt, lunch en vertrek voor Labuan Bajo op tijd voor uw vlucht.

8 dagen / 7 nachten: Sebayur, Kalong, Padar, Komodo, Pink Beach, Manta Point, Siaba, Gili Lawa Darat, Crystal Rock, Gili Lawa Laut

Ontdek de prachtige Komodo National Park Islands

Dag 1 / Nacht 1: zodra je aan boord bent, zal deNyaman Catamaran varen naar Sebayur, waar het zal verankeren om u te laten genieten van de buitengewone wateren hieronder. Voor zonsondergang vaart u naar Kalong Island om getuige te zijn van een geweldig fenomeen: duizenden vleermuizen die naar het eiland Flores vliegen op zoek naar fruit.

Dag 2 / Nacht 2: het eiland Padar wordt uw tweede bestemming. De brede baai is beroemd om zijn echo, terwijl het witte zandstrand en de zeebodem behoren tot de mooiste in het park. Je zult de nacht voor anker brengen in de buurt van dit prachtige eiland.

Dag 3 / Nacht 3: het zou zonde zijn om het park te bezoeken zonder een Komodovaraan te zien! Het eiland is de thuisbasis van meer dan 1.800 van deze ongelooflijke wezens, en een tocht met de parkwachters zal een van de opvallende momenten van een onvergetelijke vakantie zijn. Je gaat dan naar het sublieme Pink Beach voor een rustige nacht onder de sterrenhemel.

Dag 4 / Nacht 4: Manta Point is een van de hoogtepunten van de dag, met een duik in het gezelschap van majestueuze mantaroggen, enorm maar onschadelijk. Daarna anker je voor de nacht van het eiland Siaba en de prachtige baai in het midden van de mangroven.

Dag 5 / Nacht 5: Gili Lawa Darat heeft twee baaien, een voor de andere. De eerste is waar je schildpadden en opmerkelijk zeeleven zult zien, terwijl de tweede een soort lagune is waar dolfijnen zullen komen om te spelen rond deNyaman Catamaran en waar ’s avonds de sterrenhemel bijzonder spectaculair is.

Dag 6 / Nacht 6: Gili Lawa Laut en Crystal Rock zal uw volgende bestemming. Daar zie je allerlei soorten vissen, van de kleinste tot de grootste. Een zachte wandeling langs een pad beschut tegen de wind brengt u naar de top van het eiland, en een adembenemend panoramisch uitzicht.

Dag 7 / Nacht 7: na een smakelijk ontbijt, ga je verder naar Sebayur waar deNyaman Catamaran het anker zal laten vallen in een beschutte baai. U zult versteld staan van de buitengewone diversiteit aan planten en dieren in de wateren of op de zeebodem. Een dag zal waarschijnlijk niet genoeg zijn om het allemaal te ontdekken, maar het zal u verlaten willen terugkomen voor meer!

Dag 8: ontbijt, lunch en vertrek voor Labuan Bajo op tijd voor uw vlucht.

Strijd boot maakt deel uit van Nyaman Group, wij nodigen u uit om de website van Nyaman Group te bezoeken en de verschillende bedrijven te ontdekken.

Nyaman Catamaran Bestemming

(English) Nusa Penida and Nusa Lembongan

Nusa Penida, Klungkung Regency, Bali, Indonesia

Anfrage-Formular Nyaman Catamaran